fbpx
Rating - Transparant. - AnotherSight

Transparant.

Wij geloven dat eerlijkheid en transparantie de sleutel zijn tot succes.

Transparant. Flexibel. Focus. Specialisten.
AnotherSight maakt bedrijven online zichtbaar, door het bieden van eerlijk en transparant online marketingadvies en slimme oplossingen die leiden tot maximale resultaten. Onze passie voor toffe (online) concepten en onze brede kennis en diensten maken ons de ideale partner voor bedrijven die willen groeien zonder verplichte langdurige en dure contracten.

Zo realiseren we transparantie.

Bij ons vind je geen trucjes of shortcuts, maar eerlijk advies waarbij de klant centraal staat. Alleen zo komen we tot een succesvolle samenwerking.

Bij AnotherSight werken we volgens een transparante werkwijze. We vinden het belangrijk dat jij als klant inzicht hebt in wat er wordt gedaan in de afgesproken uren. Bij AnotherSight kun je daarom altijd zien hoeveel tijd we de afgesproken uren besteden en aan welke actiepunten we die besteden.

Wij werken via de online tool Monday om deze transparantie te realiseren. Hierin kun je als klant gemakkelijk en overzichtelijk de gewerkte uren zien en de taken waarin is gewerkt.

In een gedeeld Monday-bord lees je exact welke taken er open staan, welke taken zijn uitgevoerd en vermelden we ook altijd hoe lang wij inschatten met de taak bezig te zijn. Naast de geschatte tijd kun je ook inzien hoeveel tijd de afgeronde taak in beslag heeft genomen. Je kunt elk moment van de dag, week of maand in het gedeelde Monday-bord om alle gegevens in te zien. Zo ben je altijd op de hoogte.

Schunselaar

Schunselaar is een schildersbedrijf in Dronten en omgeving. Met een grote groep vakschilders onderhouden zij dagelijks vastgoed op Nederlandse bodem.