fbpx
Rating - Social media advertising - AnotherSight

Social Media

Razendsnel resultaat met Social Media advertising

Wil jij beter zichtbaar worden op social media? En wil je meer leads of verkopen halen uit populaire social media platformen zoals Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn? Wij helpen je graag met heldere en slimme online campagnes. Wil je producten verkopen? Of diensten in de markt zetten om zo meer aanvragen te krijgen? Of wil je misschien een vacature onder de aandacht brengen? Wij zorgen ervoor dat je beter zichtbaar wordt aan de hand van slimme social media advertenties.

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2023/04/explain-foto.jpg

Adverteren via Social Media

Social Media inzetten voor jouw bedrijf kan door het inzetten van advertenties via kanalen als Instagram of Facebook. Maar ook adverteren via LinkedIn of Youtube is wellicht interessant voor jouw bedrijf. Afhankelijk van waar jouw doelgroep zich bevindt kijken we naar adverteren via het geschikte kanaal.

Social media diensten

Er zijn verschillende social media diensten waar we je mee kunnen helpen. 

 • Adverteren op Facebook

  Gerichte advertenties

  Facebook is qua volume nog steeds het grootste social media platform. Adverteren op Facebook kan heel eenvoudig zijn, maar (kosten)effectief adverteren is een stuk lastiger. Het grote voordeel van Facebook is dat het over hele specifieke doelgroepen beschikt waar je je met advertenties op kunt richten. Denk aan het uitsluiten van geografische gebieden, maar ook aan het richten op interesses.

  De advertentiesystemen achter Facebook zijn zelf-lerend. Dat wil zeggen dat ze naar verloop van tijd steeds effectiever te werk gaan, doordat het systeem begrijpt wat wel en wat niet zo goed werkt. Deze krachtige tool ook voor jouw bedrijf inzetten? Vraag ons naar de mogelijkheden.

  Adverteren op Facebook

 • Adverteren op Instagram

 • Adverteren op YouTube

 • Adverteren op LinkedIn

 • Leadgeneratie

Profile Car & Tyreservice

Profile is specialist in banden- en auto onderhoud.