fbpx

Over ons

AnotherSight helpt bedrijven hun boodschap beter af te stemmen op de vraag van (potentiële) klanten. Wij vertalen jouw boodschap in heldere campagnes. Samen zorgen we voor groei. Wij geloven niet in verplichte abonnementen of lange contracten. Als je tevreden bent, blijf je vanzelf hangen. Benieuwd of we wat voor jou kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, social media advertising of adverteren in Google? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Achtergrond

Waar AnotherSight vandaan komt

AnotherSight is opgericht eind 2015, toen nog als bedrijfsnaam waaronder ik (Roland Mögele) als freelance marketeer werkte voor verschillende klanten. Langzaam aan werd de werklast teveel voor één persoon. Geleidelijk ontstond het huidige (online) marketing bureau dat sinds mei 2021 gevestigd is aan De Rede 40b, in het centrum van Dronten.

Visie van AnotherSight

De online en de offline wereld raken steeds verder met elkaar verweven. In veel gevallen is online zichtbaarheid een voorwaarde geworden voor betrouwbaarheid. Is het niet vindbaar? Dan bestaat het niet. De digitalisering draagt verder bij aan meetbaarheid. Wie heeft wat bekeken en wanneer? Dankzij verzamelde gegevens kunnen we beter inspelen op de (online) vraag en marketingbudgetten optimaliseren.

Het belang van het hebben van data groeit. Kennis is macht. Vaak ontbreekt het echter aan juiste context. Wat betekenen de cijfers die we zien? Hoe kunnen we ze interpreteren? Daar ligt de grootste uitdaging: de verbinding tussen oorzaak en gevolg. Door beter zicht te krijgen op beweegredenen van mensen kunnen er betere (marketing) keuzes gemaakt worden.

Projecten en samenwerkingen

vanbeek

Van Beek Houtbouw

Van Beek Houtbouw plaatst hout beton schuttingen door heel Nederland.
coronalab-eu

Coronalab.eu

Coronalab.eu helpt particulieren en bedrijven met het testen op COVID-19 (Corona).
drontengeeftjederuimte

Dronten geeft je de ruimte

Op drontengeeftjederuimte komt alles binnen de Gemeente Dronten samen.