fbpx
Rating - Over ons - AnotherSight

AnotherSight.

Maakt zichtbaar.

Transparant. Flexibel. Focus. Specialisten.
AnotherSight maakt bedrijven online zichtbaar, door het bieden van eerlijk en transparant online marketingadvies en slimme oplossingen die leiden tot maximale resultaten. Onze passie voor toffe (online) concepten en onze brede kennis en diensten maken ons de ideale partner voor bedrijven die willen groeien zonder verplichte langdurige en dure contracten.

Ik wil contact opnemen

Dit is hoe we zichtbaar maken.

De ontwikkelingen in de online wereld volgen elkaar in razend tempo op. Inspelen op deze nieuwe ontwikkelingen biedt kansen.

Bij AnotherSight draait alles om het eerlijk en goed helpen van bedrijven. Wij zijn een online marketing bureau dat zich richt op het maximaliseren van de resultaten binnen het budget van onze klanten. Onze passie ligt bij het bedenken van toffe (online) concepten op basis van relevante data. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van online marketing.

Wij geloven dat eerlijkheid en transparantie de sleutel zijn tot succes. Bij ons vind je geen trucjes of shortcuts, maar eerlijk advies waarbij de klant centraal staat. Wij bieden een breed scala aan kennis en diensten, waaronder SEO, Google Ads (SEA), UX, social ads en social media. Bij AnotherSight zijn wij er om bedrijven te helpen groeien zonder verplichte langdurige en dure contracten.

Ons team

Inge Focke

Digital designer

 Inge Focke Inge Focke
Larissa de Vos

Larissa de Vos

Content marketeer

 Larissa de Vos Larissa de Vos
Roland Mögele

Roland Mögele

Eigenaar

 Roland Mögele Roland Mögele
Ruben Wassens

Ruben Wassens

SEO-specialist

 Ruben Wassens Ruben Wassens

Transparant. Flexibel. Focus. Specialisten.

Wij geloven dat eerlijkheid en transparantie de sleutel zijn tot succes. Daarom vinden we het belangrijk om jou als klant inzicht te geven in hoe we de afgesproken uren besteden. Daarnaast werken we graag flexibel. Voor de één werkt een bepaalde strategie beter dan voor de ander en dat is maar goed ook: dat maakt jou als klant uniek. We spelen in op jouw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat wat we doen, precies bij jou past. Als dat betekent dat we tussentijds onze koers moeten bijsturen, dan doen we dat. We focussen ons alleen op dat wat voor jou van belang is. Dankzij de veelzijdige kennis binnen ons team van specialisten kunnen we voor elke klant een uniek plan opstellen.

Samen zorgen we voor groei.

Wij willen bedrijven helpen groeien door ze online zichtbaar te maken en te ontzorgen bij hun online marketing, zodat zij meer omzet kunnen genereren en hun doelen kunnen bereiken.