fbpx
Rating - Adverteren in Google - AnotherSight

Google Ads

Razendsnel resultaat door adverteren via Google

Wil je snel meer rendement halen uit je website? Door op zoektermen te adverteren, trekken we gericht meer bezoekers. Zo is je website beter zichtbaar in Google en verhogen we het aantal bezoekers, het aantal leads of de omzet. AnotherSight vertaalt jouw business in heldere Google-advertenties.

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2023/04/explain-foto.jpg

Adverteren in Google

Een keuze voor Google Ads is een keuze voor gericht adverteren. Het is een hele meetbare manier van adverteren en dat maakt het doelgericht. Een geslaagde campagne valt of staat met rendement. Om campagnes goed te laten renderen, houden we jou als specialist op jouw vakgebied graag aan boord. Wij vinden het belangrijk dat ook jij gevoel krijgt bij hetgeen we online doen. Samen zorgen we voor groei.

Google Ads diensten

Er zijn verschillende diensten waarmee we jou kunnen helpen.

 • Display marketing

  Doeltreffende advertentie indelingen

  Via de zoekresultaten van Google speel je in op gerichte zoekopdrachten. Maar in sommige gevallen wil je een product of dienst bij een specifieke groep onder de aandacht brengen, zonder dat daar wellicht veel zoekvolume voor is. Bijvoorbeeld bij de introductie van een nieuw product. Dan kan een goede display campagne zorgen voor resultaat.

  Met een display campagne kun je jouw product, dienst of bedrijf eerder in de koopcyclus onder de aandacht brengen. Ook kun je mensen opnieuw bereiken door een retargeting campagne in te zetten.

  Naar Display marketing

 • Google Search Ads

 • Google Shopping

 • Leadgeneratie

 • Remarketing

suresy

Suresy

Suresy biedt gezondheidstesten aan voor thuis.

Betaal niet onnodig veel

We zien vaak dat bedrijven graag met online marketing aan de slag willen. Aan de hand van Google Ads campagnes wordt er gekozen voor de kortste weg naar resultaat. Google Ads campagnes kunnen veel opleveren, mits ze juist worden ingezet. Landingspagina’s zijn hierin erg belangrijk. Niet alleen zorgt een optimale landingspagina ervoor dat er minder in de veilingen betaald hoeft te worden, het kan ook de kans op een conversie flink verhogen. Zo snijdt het mes aan twee kanten. En als we toch met landingspagina’s bezig zijn, waarom dan niet ook een stukje SEO meenemen?

Google Ads uitbesteden

Op zoek naar een betrouwbare partij om Google Ads (AdWords) campagnes aan uit te besteden? Wij helpen jouw bedrijf graag bij optimale Google Ads campagnes. Door op de juiste termen te bieden wordt jouw website, product of dienst beter zichtbaar voor (potentiële) klanten. Zo zorgen we voor gericht webverkeer met een hoge koopintentie.

Waar je bij veel bureaus direct aan langdurige contracten vastzit, is dat bij ons niet het geval. Wij werken op uurbasis. Van tevoren weet je waar je aan toe bent. We houden jou, als specialist in jouw vakgebied, graag aan boord en nemen je mee in de campagnes. Waar zullen we beginnen?

Google Ads uitbesteden