fbpx

Razendsnel resultaat

Adverteren in Google

Wil je snel meer rendement halen uit je website? Door op zoektermen te adverteren, trekken we gericht meer bezoekers. Zo is je website beter zichtbaar in Google en verhogen we het aantal bezoekers, het aantal leads of de omzet. AnotherSight vertaalt jouw business in heldere Google-advertenties.

Een keuze voor Google Ads is een keuze voor gericht adverteren. Het is een hele meetbare manier van adverteren en dat maakt het doelgericht. Een geslaagde campagne valt of staat met rendement. Om campagnes goed te laten renderen, houden we jou als specialist op jouw vakgebied graag aan boord. Wij vinden het belangrijk dat ook jij gevoel krijgt bij hetgeen we online doen. Samen zorgen we voor groei.

Snel naar

Laten we eens praten

Adviesgesprek?

Twijfel je om aan de slag te gaan met Google Ads? Of heb je advies nodig? Neem gerust contact op, dan bekijken we de mogelijkheden!

Contact opnemen

Doeltreffende advertentie indelingen

Display marketing

Via de zoekresultaten van Google speel je in op gerichte zoekopdrachten. Maar in sommige gevallen wil je een product of dienst bij een specifieke groep onder de aandacht brengen, zonder dat daar wellicht veel zoekvolume voor is. Bijvoorbeeld bij de introductie van een nieuw product. Dan kan een goede display campagne zorgen voor resultaat.

Met een display campagne kun je jouw product, dienst of bedrijf eerder in de koopcyclus onder de aandacht brengen. Ook kun je mensen opnieuw bereiken door een retargeting campagne in te zetten.

Naar Display marketing

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2021/08/Schermafbeelding-2021-08-18-om-11.07.05-450x395.png

De kracht van herhaling

Retargeting

De ervaring leert dat er vaak meerdere interacties nodig zijn voordat er een conversie (sale of aanvraag) plaatsvindt. Binnen Google Ads kan daarop ingespeeld worden met retargeting. Dit is een manier van adverteren waarbij websitebezoekers die nog geen aankoop of aanvraag hebben gedaan opnieuw benaderd worden. Ze krijgen een speciale advertentie, vaak in de vorm van een online banner, te zien. Wil jij ook de kracht van herhaling inzetten?

Naar Remarketing

Betaal niet onnodig veel

We zien vaak dat bedrijven graag met online marketing aan de slag willen. Aan de hand van Google Ads campagnes wordt er gekozen voor de kortste weg naar resultaat. Google Ads campagnes kunnen veel opleveren, mits ze juist worden ingezet. Landingspagina’s zijn hierin erg belangrijk. Niet alleen zorgt een optimale landingspagina ervoor dat er minder in de veilingen betaald hoeft te worden, het kan ook de kans op een conversie flink verhogen. Zo snijdt het mes aan twee kanten. En als we toch met landingspagina’s bezig zijn, waarom dan niet ook een stukje SEO meenemen?

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2021/08/Schermafbeelding-2021-08-18-om-11.34.14-450x335.png

Producten onder de aandacht

Google Shopping

Voor webshops die online producten verkopen kunnen Google Shopping campagnes een effectieve manier van adverteren zijn. Zoekt er iemand op een product dat jij aanbiedt? Dan wordt jouw product getoond. Bijkomend voordeel: je betaalt alleen als er ook daadwerkelijk geklikt wordt.

Wil jij jouw producten beter onder de aandacht brengen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Lees meer