fbpx
Rating - Zoekmachineoptimalisatie (SEO) - AnotherSight

SEO

Duurzaam groeien met zoekmachineoptimalisatie

Wil je jouw website laten optimaliseren voor de zoekmachine? Door de juiste elementen op de juiste plek te gebruiken zorgen we ervoor dat je website hoger in Google komt. Dat doen we door ons te richten op specifieke zoektermen en die te koppelen aan de juiste landingspagina’s. SEO zoekmachine optimalisatie is een traject voor de lange termijn. Een goed vindbare website zorgt voor langdurige vindbaarheid, zonder daar continu voor te hoeven adverteren.

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2023/04/explain-foto.jpg

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt er voor dat jouw bedrijf (beter) gevonden wordt door potentiële klanten. Google verbindt deze potentiële klanten met jou als relevant bedrijf dankzij de zoektermen die worden ingevuld in de zoekmachine.

Website hoger in Google krijgen?
Om jouw website hoger in Google te kunnen krijgen, moeten we eerst weten wie de (potentiële) klant is. Een zoekwoorden onderzoek vormt in veel gevallen de basis van het SEO traject. Als we weten welke zoekopdrachten relevant zijn voor jouw bedrijf, kunnen we pagina’s optimaliseren voor die zoekopdrachten.

In sommige gevallen zijn er technische aspecten aan de website die verbeterd moeten worden om de website aantrekkelijker te maken voor de eindklant én de zoekmachine. Aan de hand van helder advies voorzien we je website beheerder van de juiste informatie, of we helpen zelf bij de implementatie.

SEO 0-meting
Voor veel bedrijven is het niet duidelijk waar ze qua vindbaarheid staan. Er worden een paar zoekwoorden ingetypt, vaak zonder al te veel resultaat. Met een SEO 0-meting maken we inzichtelijk hoe jouw website er nu werkelijk voor staat en wat er zou moeten gebeuren om de organische posities te verbeteren. Dat leveren we op in een helder rapport met SEO-checklist. Natuurlijk helpen we graag bij de implementatie van de aanbevelingen, maar in sommige gevallen kun je zelf ook een aantal dingen verbeteren. Interesse in een 0-meting? Neem contact met ons op!

SEO-diensten

Er zijn verschillende SEO-diensten waar we je bij kunnen helpen.

 • Contentmarketing

  Het juiste verhaal

  Contentmarketing is een belangrijk onderdeel van SEO. Content is de informatie die je op je website hebt, een belangrijk onderdeel daarvan is tekst. Contentmarketing gaat over het verstekken van de juiste informatie voor de juiste doelgroep. Voor Google is goede informatie van groot belang. Ze tonen de meest relevante resultaten rondom zoekopdrachten. Het zorgen voor relevante content is dus uitermate belangrijk. Wil je met ons aan de slag met contentmarketing? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

  Content marketing

 • Google Mijn Bedrijf

 • Local SEO

 • Technische SEO

 • Zoekwoordenonderzoek

Van Beek Houtbouw

Van Beek Houtbouw is specialist in het plaatsen van hout beton schuttingen.