fbpx

Razendsnel resultaat

Zoekmachine optimalisatie

Wil je jouw website laten optimaliseren voor de zoekmachine? Door de juiste elementen op de juiste plek te gebruiken zorgen we ervoor dat je website hoger in Google komt. Dat doen we door ons te richten op specifieke zoektermen en die te koppelen aan de juiste landingspagina’s. SEO zoekmachine optimalisatie is een traject voor de lange termijn. Een goed vindbare website zorgt voor langdurige vindbaarheid, zonder daar continu voor te hoeven adverteren.

Snel naar

Laten we een praten

Adviesgesprek?

Twijfel je om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie? Of heb je advies nodig? Neem gerust contact op, dan bekijken we de mogelijkheden!

Contact opnemen

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2021/08/Schermafbeelding-2021-08-18-om-09.31.26-450x500.png

Website hoger in Google krijgen?

Om jouw website hoger in Google te kunnen krijgen, moeten we eerst weten wie de (potentiële) klant is. Een zoekwoorden onderzoek vormt in veel gevallen de basis van het SEO traject. Als we weten welke zoekopdrachten relevant zijn voor jouw bedrijf, kunnen we pagina’s optimaliseren voor die zoekopdrachten.

In sommige gevallen zijn er technische aspecten aan de website die verbeterd moeten worden om de website aantrekkelijker te maken voor de eindklant én de zoekmachine. Aan de hand van helder advies voorzien we je website beheerder van de juiste informatie, of we helpen zelf bij de implementatie.

Het juiste verhaal

Content marketing

Content marketing is een belangrijk onderdeel van SEO. Content is de informatie die je op je website hebt, een belangrijk onderdeel daarvan is tekst. Content marketing gaat over het verstekken van de juiste informatie voor de juiste doelgroep. Voor Google is goede informatie van groot belang. Ze tonen de meest relevante resultaten rondom zoekopdrachten. Het zorgen voor relevante content is dus uitermate belangrijk. Wil je met ons aan de slag met content marketing? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Content marketing

De juiste basis

Zoekwoordenonderzoek

Een onderdeel van de content marketing is het zoekwoordenonderzoek. Het is belangrijk om onderzoek te doen naar waar mensen op zoeken, zodat je teksten op de juiste zoektermen kunt richten. Gebruik je wel de juiste woorden zodat je goed gevonden kunt worden? Als dat niet zo is, loop je wellicht veel bezoekers mis. Van een goede basis kunnen we verder gaan kijken naar de verdeling van onderwerpen op jouw website. Worden jouw pagina’s wel voor de juiste termen geïndexeerd? Wij kijken graag met je mee. Interesse in een zoekwoordenonderzoek? Neem gerust contact met ons op.

Zoekwoordenonderzoek

SEO 0-meting

Voor veel bedrijven is het niet duidelijk waar ze qua vindbaarheid staan. Er worden een paar zoekwoorden ingetypt, vaak zonder al te veel resultaat. Met een SEO 0-meting maken we inzichtelijk hoe jouw website er nu werkelijk voor staat en wat er zou moeten gebeuren om de organische posities te verbeteren. Dat leveren we op in een helder rapport met SEO-checklist. Natuurlijk helpen we graag bij de implementatie van de aanbevelingen, maar in sommige gevallen kun je zelf ook een aantal dingen verbeteren. Interesse in een 0-meting? Neem contact met ons op!

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2021/08/Schermafbeelding-2021-08-18-om-11.07.05-450x395.png

Meer dan tekst alleen

Technische SEO

Content is belangrijk, maar er zijn meer factoren die van invloed zijn op de vindbaarheid binnen de zoekmachine. Denk bijvoorbeeld aan technische bestanden die de juiste informatie moeten bevatten voor bots, de laadsnelheid van pagina’s, de URL structuur of de veiligheid van je website. Er zijn veel onzichtbare factoren die een juiste indexering negatief beïnvloeden en er zo voor zorgen dat je niet of nauwelijks gevonden wordt. Aan de slag met technische SEO? Wij helpen je graag.

Technische SEO