fbpx
Rating - Profile Car & Tyreservice - AnotherSight

Profile Car & Tyreservice

Profile is specialist in banden- en auto onderhoud.

De vraag van Profile Car & Tyreservice

Profile Car & Tyreservice stond voor de uitdaging om een aantal openstaande vacatures, verspreid over diverse vestigingen, snel en effectief in te vullen. Wij werden ingeschakeld om gerichte campagnes op te zetten en de juiste kandidaten aan te trekken in een competitieve arbeidsmarkt.

Wat hebben we gedaan

We zijn gestart met het ontwikkelen van visueel aantrekkelijke afbeeldingen en video’s, die dienden als de kern van doelgerichte campagnes, nauw verbonden met regio en vacaturetype. Deze campagnes werden vervolgens efficiënt ingezet op de META-platforms Facebook en Instagram.

Waarom META?

De keuze voor Facebook en Instagram ads was strategisch, gezien het merendeel van de doelgroep actief is op deze platforms. TikTok bleek minder geschikt vanwege een te jonge doelgroep voor de vacatures. Bovendien biedt META meer vertoningen en klikken tegen lagere kosten dan bijvoorbeeld LinkedIn, dat minder geschikt was voor deze specifieke doelgroep.

Eenvoudig inzicht in prestaties

Om de klant op de hoogte te houden, implementeerden we een overzichtelijk campagnedashboard. Hiermee kon de klant dagelijkse resultaten nauwlettend volgen, waardoor tijdig bijsturen mogelijk was.

Dit is wat we hebben bereikt

Het eindresultaat: meerdere ingevulde vacatures dankzij de doelgerichte campagnes.

Heb jij ook vacatures die snel ingevuld moeten worden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen graag bij het vinden van geschikte kandidaten voor jouw organisatie en informeren je graag over de mogelijkheden.