fbpx
Rating - Display marketing - AnotherSight

Display marketing

Display advertising is een instrument om een groot bereik te genereren binnen een specifieke doelgroep.

Binnen display advertising krijgt de doelgroep een visuele uiting zoals een beeldadvertentie of een video te zien. Hiermee kun je via verschillende kanalen de doelgroep voor de boodschap bereiken. Het kan daardoor een mooie aanvulling zijn op bestaande campagnes in bijvoorbeeld Google Ads.

Contact opnemen

Wat is display marketing?

Display advertising is een advertentie methode.

Bij dit type advertentie worden er visuele uitingen gebruikt. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Google Adwords, waar je tekstueel een boodschap kunt tonen aan potentiële klanten die zoeken op jouw dienst of product.

De visuele uitingen worden vertoond op sociale netwerken of websites die je doelgroep bezoekt. Display marketing is een visuele manier om jouw boodschap bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

Dronten geeft je de ruimte

Dronten geeft je de ruimte is het merkverhaal van de gemeente Dronten.

Het Google Ads display netwerk

Binnen het display netwerk van Google kun je op veel verschillende manieren de doelgroep bereiken met jouw boodschap. Dat kan via de bestaande Google websites als YouTube en GMail, maar ook op ruim 35 miljoen andere websites. Hiermee kun je de doelgroep die je via Google zelf moeilijk kunt bereiken toch een boodschap van je bedrijf laten zien. Of bijvoorbeeld nieuwe klanten, die jouw bedrijf nog niet kennen, bereiken. Zo zijn er veel mogelijkheden binnen dit netwerk van Google.

Remarketing

Display marketing kan ook goed worden ingezet voor remarketing. Hiermee laat je klanten die je website hebben bezocht een boodschap zien. Voor bijvoorbeeld webshops kun je een potentiële klant die een product heeft bekeken dit product nog een keer laten zien. Klanten die nog geen conversie hebben gemaakt, in de vorm van bijvoorbeeld een contactformulier of een aankoop, kun je nog een keer bereiken. Zo kun je deze potentiële klant alsnog laten converteren.

Aan de slag met display marketing?

Wij helpen je graag om aan de slag te gaan met display campagnes. We kunnen van het begin van de campagne tot de uitvoering hiervan ondersteunen. We helpen je graag om de doelgroep vast te stellen en te bekijken hoe we deze goed kunnen bereiken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.