fbpx
Rating - Google Shopping - AnotherSight

Google Shopping

Toon jouw producten aan potentiële klanten via Google Shopping.

Google Shopping toont jouw producten bovenaan de zoekresultaten samen met andere aanbieders wanneer er op het product gezocht wordt. De consument ziet gelijk het product inclusief de prijs. Je betaald pas wanneer er iemand op jouw resultaat klikt.

Contact opnemen

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is een advertentiemogelijkheid van Google.

Google Shopping richt zich op het tonen van producten bij relevante zoekopdrachten. Wanneer je op een product zoekt zie je dit bovenaan de zoekresultaten pagina staan. Daarmee hebben producten via Google Shopping een prominente plek.

Dat maakt het uitermate geschikt om je producten te tonen. Indien het kanaal goed wordt gebruikt kan het meer conversies opleveren tegen lagere kosten.

suresy

Suresy

Suresy biedt gezondheidstesten aan voor thuis.

AnotherSight is Google Premium partner

AnotherSight is een Google Premium partner. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we je goed adviseren. Neem gerust contact op om, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden te bespreken.

Aan de slag met Google Shopping?

Wil je Google Shopping uitbesteden? Wij helpen je graag! We beheren de Shopping campagnes al voor verschillende klanten en zetten onze kennis graag in om jouw campagnes verder te helpen.