fbpx

Google Search Ads

Op zoek naar een bureau om Google Ads uit te besteden? Met Google Ads kun je rechtstreeks zichtbaar zijn op relevante zoekwoorden. Zo bereik je middels een bieding de gewenste doelgroep met een boodschap die op maat is gemaakt voor de doelgroep. Door gericht te adverteren kun je het aantal bezoekers, aantal leads of de omzet verhogen. Wil je starten met adverteren? Of ben je benieuwd of je jouw huidige campagnes nog kan verbeteren? Wij helpen je hier graag bij. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laten we eens praten

Adviesgesprek?

Twijfel je om aan de slag te gaan met Google Ads? Of heb je advies nodig? Neem gerust contact op, dan bekijken we de mogelijkheden!

Contact opnemen

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2021/08/Schermafbeelding-2021-08-18-om-09.31.26-450x500.png

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Binnen deze dienst kun je adverteren in het netwerk van Google. Hiermee kun je binnen het hele netwerk gericht de boodschap van jouw bedrijf laten zien aan de doelgroep. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende soorten advertenties, je kan adverteren binnen de Google zoekresultaten of via de partners en andere Google websites via het Google Display Netwerk. Je kunt binnen Google Ads dus nog veel verschillende kanten op. Dat kan het ingewikkeld maken. We helpen je graag met het bepalen van de juiste focus.

Google Ads uitbesteden

Wil je Google Ads uitbesteden? We helpen je graag om de juiste doelgroep met de juiste boodschap te bereiken. Wij beheren veel Google Ads campagnes voor verschillende bedrijven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Google Ads als onderdeel van de marketing strategie

Google Ads is een goed kanaal om in te zetten binnen de gehele marketingstrategie. Het gaat vaak goed samen met SEO, de niet betaalde resultaten binnen Google. Een pagina die je aanmaakt voor de onbetaalde kliks kunnen goed worden gebruikt om een advertentie voor te maken. Andersom kan het gebeuren dat we veel verkeer op een zoekwoord zien binnenkomen waar nog geen specifieke pagina voor is, die kan dan aangemaakt worden om een deel van het verkeer organisch af te vangen. Daarnaast heeft het optimaliseren van het conversiepercentage direct invloed op het aantal conversies. Daardoor kun je de kosten per conversie verlagen waardoor er meer conversies binnenkomen binnen hetzelfde budget.

Zo werken wij

Wanneer we starten met een Google Ads traject doorlopen wij de volgende stappen:

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2022/06/overleg-as.svg

1. Inventarisatie

Als eerste doen we een inventarisatie. Heb je al een Ads account? Dan bekijken we deze ook gelijk en nemen we dat mee. Wanneer je dit nog niet hebt maken we deze voor je aan. We gaan samen met jou, de expert in de branche waarin je werkzaam bent, in gesprek over je diensten of product. Daarbij bekijken we ook welke usp’s (Unique Selling Points) we kunnen gebruiken. Zo proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen.

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2022/06/monitor-as.svg

2. Structuur opzetten

De verkregen informatie gebruiken we om relevante keywords te zoeken bij de diensten of het product. De keywords bundelen we naar thema’s waaruit we de campagnes gaan opstellen. Elke campagne is afgestemd op een boodschap gericht op een doelgroep. Deze delen en bespreken we vervolgens weer.

3. Aanmaken van de campagnes

Nadat de structuur duidelijk is maken we deze aan in de Google Ads omgeving. Nadat deze zijn aangemaakt bespreken we samen de budgetten die ingezet gaan worden en kunnen de campagnes live worden gezet.

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2022/07/pc-met-stats.svg

4. Monitoren en optimaliseren

Nadat de campagnes live staan monitoren we de resultaten en sturen we waar nodig bij. Ook wanneer er kansen door nieuwe ontwikkelingen ontstaan pakken we dit proactief op. Zo blijven we bijsturen om de resultaten te optimaliseren.

AnotherSight is Google Premium partner

AnotherSight is een Google Premium partner. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we je goed adviseren. Neem gerust contact op om, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden te bespreken.