fbpx
Rating - Google Search Ads - AnotherSight

Google Search Ads

Met Google Ads kun je rechtstreeks zichtbaar zijn op relevante zoekwoorden.

Door gericht te adverteren kun je het aantal bezoekers, aantal leads of de omzet verhogen. Wil je starten met adverteren? Of ben je benieuwd of je jouw huidige campagnes nog kan verbeteren? Wij helpen je hier graag bij. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. 

Binnen deze dienst kun je adverteren in het netwerk van Google. Hiermee kun je binnen het hele netwerk gericht de boodschap van jouw bedrijf laten zien aan de doelgroep. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende soorten advertenties.

Je kan adverteren binnen de Google zoekresultaten of via de partners en andere Google websites via het Google Display Netwerk. Je kunt binnen Google Ads dus nog veel verschillende kanten op. Dat kan het ingewikkeld maken. We helpen je graag met het bepalen van de juiste focus.

suresy

Suresy

Suresy biedt gezondheidstesten aan voor thuis.

Google Ads als onderdeel van de marketing strategie

Google Ads is een goed kanaal om in te zetten binnen de gehele marketingstrategie. Het gaat vaak goed samen met SEO, de niet betaalde resultaten binnen Google. Een pagina die je aanmaakt voor de onbetaalde kliks kunnen goed worden gebruikt om een advertentie voor te maken. Andersom kan het gebeuren dat we veel verkeer op een zoekwoord zien binnenkomen waar nog geen specifieke pagina voor is, die kan dan aangemaakt worden om een deel van het verkeer organisch af te vangen.

Daarnaast heeft het optimaliseren van het conversiepercentage direct invloed op het aantal conversies. Daardoor kun je de kosten per conversie verlagen waardoor er meer conversies binnenkomen binnen hetzelfde budget.

Aan de slag met Google Ads?

Wil je Google Ads uitbesteden? We helpen je graag om de juiste doelgroep met de juiste boodschap te bereiken. Wij beheren veel Google Ads campagnes voor verschillende bedrijven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.