fbpx

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn staat al jarenlang bekend als hét platform voor het up-to-date houden van jouw zakelijk netwerk. Hier gaat het er net even anders aan toe dan op bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Via LinkedIn kun je effectief personeel werven, werk vinden en je prestaties delen. Het is een online visitekaartje, voor jou als persoon en voor jouw bedrijf. Ook op dit netwerk is adverteren een optie en zeker erg interessant. Wij leggen je graag uit waarom.

Snel naar

Laten we eens praten

Adviesgesprek?

Twijfel je om aan de slag te gaan met LinkedIn advertising? Of heb je advies nodig? Neem gerust contact op, dan bekijken we de mogelijkheden!

Contact opnemen

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2022/07/laptop-met-ideeen.svg

Bereik je doelgroep op LinkedIn

We bereiden je vast voor: de juiste doelgroep vinden op LinkedIn is lastiger dan op andere social media kanalen. Jouw doel kan op het eerste oog aanvoelen als de zoektocht naar een speld in een hooiberg. Maar niet getreurd: daar waar het vinden van jouw doelgroep lastig is, kun je het gebruiken als wondermiddel zodra je deze gevonden hebt. We leggen je later in de tekst uit waarom.

Het voordeel aan het bepalen van je doelgroep op LinkedIn is dat je niet alleen kunt focussen op woonplaats maar vooral ook op huidige banen of werkervaringen uit het verleden. Op die manier kun je jouw bedrijf goed laten aansluiten bij de interesses of eerdere werkervaringen van jouw potentieel nieuwe klant of wellicht werknemer.

https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2022/06/monitor-as3.svg

Waarom LinkedIn Advertising?

Zoals we eerder al noemden kan LinkedIn als wondermiddel dienen zodra je jouw doelgroep eenmaal hebt gevonden. Daar zijn meerdere redenen voor. Adverteren via LinkedIn kan slim zijn als je op zoek bent naar iemand in een specifieke branche of op basis van ervaringen. LinkedIn maakt het mogelijk hier op te filteren dus op zakelijk gebied komt dit zeker ten goede. Zo bereik je namelijk direct de personen die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf. Ook kun je filteren op mensen die een bepaalde pagina volgen, die weer overeenkomsten heeft met jouw bedrijf. Zo hoeft iemand niet direct zelf iets geplaatst te hebben om zijn of haar interesses kenbaar te maken.

Daarnaast kun je via LinkedIn een eigen klantlijst uploaden. Dit kan voordelig werken voor het specifiek vinden van eerdere klanten in de hoop dat zij, bij het zien van een advertentie van een bedrijf waar ze eerder al iets hebben aangeschaft, een herhaalaankoop doen.

Wist je trouwens dat B2B-bedrijven veelvuldig gebruik maken van LinkedIn en dat ruim 80% van alle leads via LinkedIn gegenereerd worden? Score!

Voordelen van adverteren op LinkedIn

Er zitten een aantal voordelen aan het adverteren via LinkedIn. We lichten er graag een aantal voor je uit…

  • Je kunt een specifieke doelgroep bereiken.
  • Je kunt duidelijk resultaten bijhouden via je account.
  • Je kunt op meerdere manieren adverteren: kies bijvoorbeeld voor video met beeld en geluid of juist een krachtige afbeelding.
https://www.anothersight.nl/wp-content/uploads/2022/06/overleg-as.svg

LinkedIn advertising uitbesteden?

Advertenties plaatsen en effectief resultaat behalen via LinkedIn kan best ingewikkeld zijn: al helemaal met de zakelijke doelgroep die op dit platform aanwezig is. Hoe weet je zeker dat je het goede plaatst en dat dit effect gaat hebben op jouw beoogde doel? Het uitbesteden van LinkedIn Advertising kan een enorme last van de schouders zijn en kan het proces tot resultaat makkelijker maken.

Bij AnotherSight hebben we veel kennis op het gebied van adverteren en we helpen je dan ook graag. Of het nu gaat om het genereren van naamsbekendheid, meer verkopen of meer kliks: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zo werken wij

Wij helpen je graag met het opzetten van advertenties op LinkedIn. Nadat we een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben gehad waarbij we elkaar leren kennen, wij jouw beoogde doel inzichtelijk hebben gemaakt en we een inventarisatie hebben gemaakt stellen wij een plan op met een bijbehorende offerte. Samen met jou bespreken we dit plan. Pas na akkoord starten we met onze werkzaamheden. Zo weten we zeker dat we met de neuzen dezelfde kant op starten! Voor, tijdens en na onze werkzaamheden blijven wij voortdurend alles analyseren en leveren wij bijbehorende statistieken aan.

Hoe kunnen we je helpen?

Bij AnotherSight kunnen we ervoor zorgen dat er een enorme last van je schouders af valt. Het runnen van een eigen bedrijf is al veel werk. Het vervolgens goed op de kaart zetten en effectief promoten hiervan kan als een hele dagtaak voelen als je er zelf niet in thuis bent. En dat terwijl je al genoeg te doen had! Wij snappen je. Laat ons het werk doen wat wij het allerleukst vinden om te doen: effectief resultaat bereiken met behulp van LinkedIn Advertising. Dan kun jij je focussen op andere taken en heb je geen omkijk meer naar de advertentiestroom van je bedrijf.