fbpx
Rating - Adverteren op LinkedIn? - AnotherSight

Adverteren op LinkedIn

Wanneer jij jouw bedrijf wilt laten groeien is het inzetten van advertenties via LinkedIn een goede stap.

LinkedIn staat al jarenlang bekend als hét platform voor het up-to-date houden van jouw zakelijk netwerk. Hier gaat het er net even anders aan toe dan op bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Via LinkedIn kun je effectief personeel werven, werk vinden en je prestaties delen. Het is een online visitekaartje, voor jou als persoon en voor jouw bedrijf. Ook op dit netwerk is adverteren een optie en zeker erg interessant. Wij leggen je graag uit waarom.

Contact opnemen

Bereik je doelgroep op LinkedIn

We bereiden je vast voor: de juiste doelgroep vinden op LinkedIn is lastiger dan op andere social media kanalen. Jouw doel kan op het eerste oog aanvoelen als de zoektocht naar een speld in een hooiberg. Maar niet getreurd: daar waar het vinden van jouw doelgroep lastig is, kun je het gebruiken als wondermiddel zodra je deze gevonden hebt. We leggen je later in de tekst uit waarom.

suresy

Suresy

Suresy biedt gezondheidstesten aan voor thuis.

Waarom LinkedIn Advertising?

Zoals we eerder al noemden kan LinkedIn als wondermiddel dienen zodra je jouw doelgroep eenmaal hebt gevonden. Daar zijn meerdere redenen voor. Adverteren via LinkedIn kan slim zijn als je op zoek bent naar iemand in een specifieke branche of op basis van ervaringen. LinkedIn maakt het mogelijk hier op te filteren dus op zakelijk gebied komt dit zeker ten goede. Zo bereik je namelijk direct de personen die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf. Ook kun je filteren op mensen die een bepaalde pagina volgen, die weer overeenkomsten heeft met jouw bedrijf. Zo hoeft iemand niet direct zelf iets geplaatst te hebben om zijn of haar interesses kenbaar te maken.

Daarnaast kun je via LinkedIn een eigen klantlijst uploaden. Dit kan voordelig werken voor het specifiek vinden van eerdere klanten in de hoop dat zij, bij het zien van een advertentie van een bedrijf waar ze eerder al iets hebben aangeschaft, een herhaalaankoop doen.

Wist je trouwens dat B2B-bedrijven veelvuldig gebruik maken van LinkedIn en dat ruim 80% van alle leads via LinkedIn gegenereerd worden? Score!

Voordelen van adverteren op LinkedIn

Er zitten een aantal voordelen aan het adverteren via LinkedIn. We lichten er graag een aantal voor je uit…

  • Je kunt een specifieke doelgroep bereiken.
  • Je kunt duidelijk resultaten bijhouden via je account.
  • Je kunt op meerdere manieren adverteren: kies bijvoorbeeld voor video met beeld en geluid of juist een krachtige afbeelding.

Aan de slag met LinkedIn Advertising?

Advertenties plaatsen en effectief resultaat behalen via LinkedIn kan best ingewikkeld zijn: al helemaal met de zakelijke doelgroep die op dit platform aanwezig is. Hoe weet je zeker dat je het goede plaatst en dat dit effect gaat hebben op jouw beoogde doel? Het uitbesteden van LinkedIn Advertising kan een enorme last van de schouders zijn en kan het proces tot resultaat makkelijker maken.

Bij AnotherSight hebben we veel kennis op het gebied van adverteren en we helpen je dan ook graag. Of het nu gaat om het genereren van naamsbekendheid, meer verkopen of meer kliks: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.