fbpx
Rating - Google Mijn Bedrijf - AnotherSight

Google Mijn Bedrijf

Maak jouw bedrijf nog beter zichtbaar in Google.

Google Mijn Bedrijf is een manier om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te maken in de zoekresultaten van Google. Klanten kunnen gelijk zien waar je bedrijf zit, wat de openingstijden zijn en andere handige informatie. Klanten kunnen gemakkelijk contact met je opnemen, een review lezen of plaatsen of de routebeschrijving naar je bedrijf opzoeken. Het loont daarom zeker om dit in te richten en goed op te zetten voor een zo goed mogelijke zichtbaarheid binnen lokale zoekresultaten.

Contact opnemen

Terrascompleet

Terrascompleet levert en plaatst professioneel zonwering en terrasoverkappingen. Lees hier hoe we Terrascompleet geholpen hebben.

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf is een functie waarmee je jouw bedrijf extra kunt tonen in de Google zoekresultaten. Hier kun je de basis informatie over jouw bedrijf kwijt zoals de openingstijden, het adres, reviews en de services en/of producten die je aanbiedt. Wanneer klanten in de omgeving dan zoeken op dit product of dienst komt jouw bedrijf naar voren. Deze vermelding is gratis en kost dus niks, ook niet wanneer mensen erop klikken. Dat maakt het belangrijk om dit goed in te vullen zodat je een zo groot mogelijk bereik weet te verkrijgen binnen Google.

Waarom is Google Mijn Bedrijf belangrijk?

Google Mijn Bedrijf is een extra kans om met jouw bedrijf in de zoekresultaten te verschijnen. Naast de organische en betaalde resultaten kun je hiermee in het Google Maps kaartje komen. Dat kaartje staat meestal boven de organische zoekresultaten en wordt daardoor veel gezien. Dat maakt het zeker waard om hiermee bezig te gaan. Je kunt het zien als een visitekaartje van je bedrijf in Google.

Google Mijn Bedrijf laten beheren?

Wanneer gewenst kunnen we samen de mogelijkheden bekijken voor jouw bedrijf. Wat is er mogelijk en wat zouden we kunnen beteken voor de Google Mijn Bedrijf listing. Neem daarvoor gerust contact met ons op, we helpen je graag!