fbpx
Rating - Onze werkwijze - AnotherSight

Bij AnotherSight draait alles om het eerlijk en goed helpen van bedrijven. Wij zijn een online marketingbureau dat zich richt op het maximaliseren van de resultaten binnen het budget van onze klanten.

Onze passie ligt bij het bedenken van toffe (online) concepten op basis van relevante data. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van online marketing. Wij geloven dat eerlijkheid en transparantie de sleutel zijn tot succes.

Bij ons vind je geen trucjes of shortcuts, maar eerlijk advies waarbij de klant centraal staat. Wij bieden een breed scala aan kennis en diensten, waaronder SEO, Google Ads (SEA), UX, social ads en social media. We zetten deze disciplines ook apart in, maar geven de voorkeur aan op maat gemaakte combinaties voor optimale resultaten. Bij AnotherSight zijn wij er om bedrijven te helpen groeien zonder verplichte langdurige contracten. Onze werkwijze is gebaseerd op de volgende vier pijlers:

Meer over onze werkwijze

Verder lezen?

Schunselaar

Schunselaar is een schildersbedrijf in Dronten en omgeving. Met een grote groep vakschilders onderhouden zij dagelijks vastgoed op Nederlandse bodem.

Lees meer

Profile Car & Tyreservice

Profile is specialist in banden- en auto onderhoud.

Lees meer

Terrascompleet

Terrascompleet levert en plaatst professioneel zonwering en terrasoverkappingen. Lees hier hoe we Terrascompleet geholpen hebben.

Lees meer

Transparant

Duidelijkheid over wat er is opgeleverd

We werken graag, samen met jou, aan duurzame online groei. Om transparantie te waarborgen, bieden we een interactief dashboard waarmee je altijd inzicht hebt in de taken en voortgang van de uren op je factuur. Zo blijf je op de hoogte en kun je erop vertrouwen dat jouw investering optimaal benut wordt.

Flexibel

Geen vaste contracten

Wij geloven niet in verplichte langdurige contracten, als je tevreden bent blijf je vanzelf hangen. Komt het even wat minder uit of wil je juist even wat meer gas geven? Dan schalen we de werkzaamheden op of af. Zo houd je zelf de controle.

Doelgericht

Altijd de belangrijkste prioriteiten eerst

Wij richten ons telkens op de belangrijkste volgende stap voor jouw bedrijf. Met de veelzijdige kennis binnen ons team van specialisten kunnen we voor elke klant een uniek plan opstellen. Door disciplines te combineren in plaats van ze afzonderlijk toe te passen, zorgen we voor een werkwijze die duurzame groei bevordert.

Gespecialiseerd

De juiste inhoud voor jouw project

Als je AnotherSight inschakelt voor jouw marketing, dan kies je voor specialisten met uitgebreide ervaring in hun vakgebied. Onze ervaren medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten waar de kansen in jouw markt liggen.

Nog meer over ons

gestart in
2015
5 Sterren
5,0
ervaren specialisten
4