fbpx
Rating - Focus. - AnotherSight

Focus.

Op jouw behoeften.

Transparant. Flexibel. Focus. Specialisten.
AnotherSight maakt bedrijven online zichtbaar, door het bieden van eerlijk en transparant online marketingadvies en slimme oplossingen die leiden tot maximale resultaten. Onze passie voor toffe (online) concepten en onze brede kennis en diensten maken ons de ideale partner voor bedrijven die willen groeien zonder verplichte langdurige en dure contracten.

Dit is hoe we focus aanbrengen.

Dankzij de veelzijdige kennis binnen ons team van specialisten kunnen we voor elke klant een uniek plan opstellen.

In het unieke plan, dat we specifiek voor jou opstellen bekijken we welke aanpak voor jouw situatie het best werkt. Focus op succes. Door specifieke diensten te combineren kunnen we een campagne succesvol maken. Over deze combinatie van diensten denken we goed na.

We kiezen niet lukraak een aantal diensten die ‘wellicht werken’, maar kiezen diensten uit op basis van gedegen onderzoek. In dit onderzoek richten we ons op jouw branche en jouw bedrijf, maar ook op de huidige online markt. Mocht het plan tussentijds bijgesteld moeten worden, zijn we erg flexibel.

Schunselaar

Schunselaar is een schildersbedrijf in Dronten en omgeving. Met een grote groep vakschilders onderhouden zij dagelijks vastgoed op Nederlandse bodem.