fbpx

Case: Dronten geeft je de ruimte

Drontengeeftjederuimte.nl is een initiatief van Dronten Marketing. Op het platform worden bewoners, bezoekers, talenten en bedrijven binnen de Gemeente Dronten getoond en wordt er geprobeerd nieuwe bewoners, bezoekers en bedrijven aan te trekken.

Werkzaamheden: Social Media campagnes, Google Ads, Funda Ads

Campagne ‘Dronten geeft mij de ruimte’

Op het moment van het eerste contact werd het platform drontengeeftjederuimte.nl bijna gelanceerd. In het verlengde van de lancering was er behoefte aan een campagne op alle gebieden binnen het platform: wonen, vrije tijd, werk & ondernemen en onderwijs & studie.

Dronten geeft je de ruimte was het nieuwe concept en tevens de nieuwe slogan van het gebied Dronten. Om die belofte in te lossen, leek het ons sterk om de campagne te laten draaien rondom het bewijs. Daarom de campagne ‘Dronten geeft ons de ruimte’ waarbij verhalen van mensen binnen de gemeente centraal staan.

Uitbreiding gemeente Dronten

Later is deze campagne verder uitgebreid voor de gemeente Dronten op het gebied van wonen. Hiervoor zijn extra verhalen gemaakt die de basis vormden van hoofdzakelijk social media campagnes.

Bekijk meer projecten

vanbeek

Van Beek Houtbouw

Van Beek Houtbouw plaatst hout beton schuttingen door heel Nederland.
coronalab-eu

Coronalab.eu

Coronalab.eu helpt particulieren en bedrijven met het testen op COVID-19 (Corona).
drontengeeftjederuimte

Dronten geeft je de ruimte

Op drontengeeftjederuimte komt alles binnen de Gemeente Dronten samen.