fbpx

Case: Coronalab.eu

Coronalab.eu helpt particulieren en bedrijven met het testen op COVID-19 (Corona). Het is een van de grootste commerciële aanbieders van Nederland. Coronalab.eu heeft meerdere klinieken door heel Nederland waar je een test af kunt nemen.

Werkzaamheden: Google Ads, SEO, Social Media campagnes, Front-end development, design

Van thuistest tot internationaal reiscertificaat

In het voorjaar van 2020 werden we benaderd om te ondersteunen bij de online marketing van het nieuwe platform Coronalab.eu. Het coronavirus zette de wereld op z’n kop en er was nog veel onzeker. Op dat moment waren er twee testen beschikbaar die mensen voor thuis konden bestellen: de Corona-GEHAD en de Corona-NU.

Al snel ontstond de vraag naar commerciële coronatesten met een certificaat, met name om op reis te kunnen. Coronalab.eu was de eerste in Nederland die een dergelijk certificaat kon en mocht verstrekken. Het online platform veranderde hierdoor van een webshop naar een platform voor het boeken van diensten. Waar in de zomer van 2020 de focus vooral op reizigers lag, werd dat in het najaar uitgebreid met bedrijven die door commerciële testers sneller en efficiënter geholpen konden worden.

Hierdoor werd Coronalab.eu zowel een B2B als een B2C platform. Voor beide klantgroepen zijn maatwerk oplossingen uitgewerkt.

Bekijk meer projecten

vanbeek

Van Beek Houtbouw

Van Beek Houtbouw plaatst hout beton schuttingen door heel Nederland.
coronalab-eu

Coronalab.eu

Coronalab.eu helpt particulieren en bedrijven met het testen op COVID-19 (Corona).
drontengeeftjederuimte

Dronten geeft je de ruimte

Op drontengeeftjederuimte komt alles binnen de Gemeente Dronten samen.