fbpx

Expertises

Marktonderzoek

Beter weten of een product aansluit bij de vraag? Of wil je een nieuw product of een nieuwe dienst introduceren? Samen verkennen we de markt en zorgen we voor passende oplossingen.

Marketing

Op zoek naar meer bereik en meer aanvragen of meer sales? Samen vertalen we het verhaal van je bedrijf of product in heldere campagnes die aanslaan bij de doelgroep.

Online

Online vindbaarheid is erg belangrijk. Maar hoe word je online beter gevonden? En vertelt de website wel het juiste verhaal? Samen kijken we naar inhoud en zetten we dat om in zichtbaarheid.

Uit de categorie

Marktonderzoek

Kwalitatief onderzoek

We brengen echte kernwaarden van (potentiële) klanten in beeld. We vinden de juiste waardepropositie en dit vormt de basis voor doeltreffende acties en campagnes.

Kwantitatief onderzoek

Na het formuleren van een heldere hypothese verzamelen we via (online) surveys belangrijke gegevens voor je bedrijf, merk of product. Dit vormt een kader voor toekomstige keuzes.

Klanttevredenheid

De ervaringen van klanten vormen de basis voor heldere verbeterpunten en onderscheidende verkoopargumenten (USP’s). Zowel kwalitatief (interviews) als kwantitatief (survey) is mogelijk.

Uit de categorie

Marketing

Online adverteren

Verhoog de online zichtbaarheid door online te adverteren. Afhankelijk van het merk of het product kiezen we de juiste vorm. Gaan we voor zichtbaarheid of richten we ons op conversies?

Social Media

Social media zetten we in om een relatie met volgers aan te gaan. Ook kan adverteren op sociale media erg succesvol zijn dankzij gedetailleerde doelgroep-bepalingen.

Customer journey

Wil je graag de klantreis in kaart brengen? Samen kijken we waar jouw klanten zich bevinden en welke weg ze afleggen. Zo krijgen we meer grip op het traject en kunnen we inspelen op belangrijke momenten.

Marketing automation

Wil je het salesproces verder automatiseren zodat je prioriteiten aan de opvolging ervan kunt geven? Samen automatiseren we de salesfunnel en krijgen we beter inzicht in de écht warme leads.

E-mail marketing

We zetten effectieve e-mail marketing in voor jouw bedrijf. Breng nieuwe producten onder de aandacht en zie precies welke informatie heeft bekeken. Heb je al een lijst met klanten, of gaan we die samen opbouwen?

Uit de categorie

Online

Wordpress websites

We maken een goed werkende website die aansluit bij het verhaal van jouw bedrijf of product. Ook kunnen we kijken naar het doorvoeren van aanpassingen aan bestaande websites.

Zoekmachine optimalisatie

Om online gevonden te worden is het belangrijk om in de onbetaalde zoekresultaten van zoekmachines hoog te scoren. Samen zorgen we voor juiste inhoud die vindbaar is en die aanslaat bij de doelgroep.

Design

Het ontwerpen van webpagina’s, converterende landingspagina’s, advertenties, e-mail campagnes, banners en andere marketinguitingen zoals flyers die in het verlengde liggen van campagnes.